Even voorstellen

Ik ben Natasja Smeets-Hendriks en sinds 1994 werkzaam als schoonheidsspecialist. In eerst instantie ben ik parttime aan het werk gegaan, maar sinds 1999 werk ik fulltime in mijn salon aan de anjelierstraat 141 in Heerlen. En sinds 2005 ben ik volledig overgestapt op natuurcosmetica.

Mijn interesse voor het vak schoonheidsspecialist komt al vanuit mijn jeugd. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn huid, waardoor mijn interesse voor huidverzorging is gewekt.

Tijdens de opleiding en gedurende mijn loopbaan is massage een steeds belangrijker onderdeel gaan worden binnen mijn praktijk, maar natuurlijk blijft een goede eerlijke huidverzorging het meest belangrijk.
Ik vind het heerlijk als mensen “uitgeblust” binnen komen en als herboren naar buiten gaan!

Mijn salon is sinds 1999 gevestigd in een winkelpand in Heerlen noord. Binnen mijn salon is elke doelgroep welkom, van jong tot oud en van man tot vrouw, voor iedereen kom ik met een behandeling op maat.

Binnen mijn salon staat persoonlijke aandacht, ontspanning en natuurzuivere producten centraal. Op het gebied van behandelingen ben ik gespecialiseerd in voetreflex, hot stone massage en herenbehandelingen.

De reden waarom ik met Natuurcosmetica werk is omdat bij grote (en meestal duurdere) cosmetica merken veel opgeklopte lucht wordt verkocht. Om deze reden ben ik mij meer gaan verdiepen in de ingrediënten van cosmeticaproducten en zodoende uitgekomen bij Weleda en Lavera, omdat daar geen synthetische ingrediënten aan toegevoegd zijn!

De huidverbeterende behandelingen worden gedaan met de kruidenpeelings van Dr. C. Schrammek.