Behandelingen


Huidverbeterende behandelingen

Huid problemen? Vermijd vroegtijdige huidveroudering en kies voor de rimpelbehandeling van GREEN PEEL®
Dr. med. Christine Schrammek-Drusio biedt een methode voor het behandelen van o.m. een vale huid, acné, grote poriën, vroegtijdige huidveroudering, rimpelbehandeling, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapsstriemen, cellulitis, elasticiteitsverlies van buik, dijen en bovenarmen, rosacea en nog veel meer.

Belangrijk is vooral dat Green-Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat. Voor een onmiddellijk zichtbaar effect of als kuur. Een zachte methode voor een frissere uitstraling en een pre-aging effect.
 

Huidverzorgende behandeling

“In harmonie met mens en natuur”

Ik wil op een zo natuurlijk mogelijke manier te werk gaan en daarvoor werk ik in de huidverzorgende behandelingen uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Ik werk met de natuurlijke producten van Weleda en Lavera. De producten bevatten plantaardige grondstoffen die zoveel mogelijk uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw komen.De producten bevatten ook geen synthetische conserveringsmiddelen. Kans op allergische reactie is hierdoor bijna nihil.
 

Heren behandeling

Steeds meer mannen zien in dat een behandeling goed en prettig is voor de huid en het lichaam. Ook zij ervaren het gevoel van ontspannenheid na een behandeling. Mannen zijn bij schoonheidssalon L‘image dan ook van harte welkom. Er is een speciale gezichts behandeling voor de mannen. Deze behandeling is helemaal afgestemd op de wensen van de moderne man.

Tijdens deze behandeling wordt er ook gewerkt met natuurzuivere producten van Weleda en Lavera.
 

Hotstone massage

Bij een hotstone massage worden soepele basalt stenen ( die worden verwarmd met water van 42 tot 45 graden) geplaatst op het lichaam zoals de wervelkolom. De stenen blijven rusten, en in de tussentijd wordt er een manuele massage van de achterkant van de benen verricht. Waarna er ook een massage met stenen plaatsvindt.

Hotstone massage werkt ontspannend Het idee achter hotstone massage is dat de warmte afkomstig van de warme stenen dieper in het spierweefsel dringt voor een diep ontspannende werking. De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.
 

Voetreflex

Je zou het niet zeggen, maar een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage. Onder je voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met je hele lichaam. Van je tanden tot je organen en spieren. Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost.

In onze huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Door alle verplichtingen en het drukke leven dat we leven, schiet de zorg voor ons zelf er nogal eens bij in. Zelfs tijd maken voor ontspanning is niet meer altijd vanzelfsprekend en lijkt soms zelfs niet meer mogelijk. Met voetreflexmassage gun je jezelf niet alleen een moment van pure en diepe ontspanning; tegelijkertijd levert het je tijd op en wordt je lichaam aangezet tot het opruimen van vervuiling en oplossen van klachten.