Goed voor jezelf zorgen met respect voor de natuur? Dat kan met de pure verzorgingsproducten van Lavera. Lavera gebruikt voor alle producten 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn.
De producten zijn niet getest op dieren en grotendeels BDIH-gecertificeerd.
Van bodylotion, tot oogcrème, lippenstift en haarspray: de producten van Lavera verzorgen je van top tot teen en versterken je natuurlijke schoonheid.

Met negen verzorgingslijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. De producten van Lavera verzorgen intensief en versterken je natuurlijke schoonheid.

Trend Sensitiv

Natuurlijk, mooi en trendy met de vernieuwde, 100% natuurlijke make-up van Lavera
Lavera introduceert de compleet vernieuwde make-uplijn Trend Sensitiv. Niet alleen de samenstellingen van de producten zijn veranderd, ook is het assortiment met diverse innovatieve producten uitgebreid.

Make-up van Lavera is niet alleen decoratief, maar werkt ook verzorgend voor je huid dankzij de nieuw ontwikkelde samenstellingen uit biologische plant- en bloemextracten. De make-up bevat geen synthetische ingrediënten en de natuurlijke pigmenten zijn chroom- en nikkelvrij getest. Natuurlijke mineralen, natuurlijk voorkomende pure talk, huidverzorgende biologische wassen en oliën, natuurlijke pure kleurstoffen en biologische hydraterende ingrediënten zijn belangrijke ingrediënten van natuurcosmetica. Alle producten zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van NaTrue.