Huidverbeterende behandelingen

Huid problemen? Vermijd vroegtijdige huidveroudering en kies voor de rimpelbehandeling van GREEN PEEL®

Eindelijk echte oplossingen voor uw probleemhuid!
Huid problemen zorgen voor onzekerheid en frustratie. GREEN PEEL® biedt een doeltreffende oplossing! Voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan ieder huidtype en voor iedere leeftijd. De GREEN PEEL® kruidenpeeling is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode.

Dr. med. Christine Schrammek-Drusio biedt een methode voor het behandelen van o.m. een vale huid, acné, grote poriën, vroegtijdige huidveroudering, rimpelbehandeling, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapsstriemen, cellulitis, elasticiteitsverlies van buik, dijen en bovenarmen, rosacea en nog veel meer.

Belangrijk is vooral dat Green-Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat. Voor een onmiddellijk zichtbaar effect of als kuur.  Een zachte methode voor een frissere uitstraling en een pre-aging effect.

Green Peel Fresh Up! Dr. Schammek

Deze Green Peel is ‘zachter’ dan de Green Peel Classic. Deze peeling is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Maar Green Peel Fresh Up is ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies van elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is. Green Peel Fresh Up vitaliseert de cellen – de huid straalt met nieuwe frisheid. Ideaal in een kuur, vooral in combinatie met de diverse verzorgingsproducten van Schrammek.

 De behandeling

Gedurende de speciale massage met de Green Peel wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor collageen en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbetert. Deze huidlaag wordt zo gedwongen een nieuwe cellaag aan te maken.