Veel mensen kennen de schoonheidspecialist van de traditionele huidverzorgende behandelingen op de bovenste huidlaag. Een verzorgende massage, een verfrissend masker en het epileren van de wenkbrauwen zijn nog steeds populaire diensten. Ook bij schoonheidssalon l’image kunt u terecht voor een dergelijke traditionele behandeling.

Zij heeft zich in het instituut echter ook gespecialiseerd in de meer specialistische behandelingen zoals de kruidenpeelings van Dr.C.Schrammek.
Deze resultaatgerichte behandelingen voor huidverbetering zijn meer specialistisch en vergen kennis. Deze behandelingen zijn dé manier om gewenste resultaten te behalen bij het behandelen van huidaandoeningen, tekenen van ouderdom en cosmetische problemen.

Deze behandelingen vragen om uw thuismedewerking met de producten Dr.C.Schrammek en zullen vaker in kuurverband worden geadviseerd.

Maar een Dr.Schrammek behandeling kan ook zeer goed als losse behandeling als u net iets meer wenst voor de huid, vooral in het voor- en najaar is dit een echte opfrisser. Maar ook voor een speciale gelegenheid wanneer u er op uw best wilt uitzien!